Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

RSS

 Ensimmäinen pesu
13.04.2012 12:12 | Seija

Pennuille tuntuu tulevan koko ajan jotain uutta. Eilen vein heidät keittiöön, jossa ei ole lainkaan mattoja. Hieman heitä ihmetytti liukas lattia, mutta hetken kuluttua kaikki liikkuivat siellä, kuka hitaammin ja kuka nopeammin. Superpeikko ehti joka paikkaan ja huomasi, että hän ylettyy pöytäliinan kulmaan, josta heti nappasikin kiinni ja alkoi vetämään pöytäliinaa alas. Onneksi huomasin tämän ja ehdin hätiin ennen kuin maljakko oli lattialla. Superpeikko on se, joka ensiksi tuntuu keksivän kaikenlaiset asiat.

Meillä pääsee takapihan koira-aitaukseen suoraan terassin ovesta ja portaissa on ylhäällä hieman leveämpi tasanne ja sen jälkeen kolme porrasta. Vein koirat eilen 12.4. tapani mukaan ulkoilemaan heti heidän herättyään. Ensin vein sinne Haltin ja Superin ja lähdin sen jälkeen hakemaan kahta muuta ulos. Kun sain koirat syliini lähteäkseni viemään heitä ulos, niin kukapa muukaan tuli jo ulkoa sisälle kuin Superpeikko. Hän oli keksinyt, miten rappusia noustaan ylös ja lähtenyt sen jälkeen tutkimusretkelle sisälle.

Tänään koirien ulkoillessa satoi vettä ja koirat olivat aika kuraisia. Ajattelin, että minun pitää varmaan pestä heidät ennen kuin vien sisälle. Nappasin syliini Haltin ja menin pesemään häntä. Hieman Haltia pesu pelotti, mutta eipä hän huutanut kuin pienen hetken. Lähdin hakemaan seuraavaa kaveria ja sielläpä olikin rappujen yläpäässä jo Usva odottelemassa pesuvuoroaan. Hyvä juttu, nappasin hänet syliini ja menimme pesulle. Lopussa Usvan piti ilmoittaa, että hän sai jo tällaisesta pesusta tarpeekseen ja aloitti hirveän rimpuilun ja huudon. En kuitenkaan päästänyt häntä pois ennen kuin oli rauhoittunut. Tämän jälkeen ulos mennessäni, oli Superpeikko rappujen yläpäässä, joten hänen vuoronsa oli seuraavaksi. Superpeikko oli "hieman" sitä mieltä, että häntä ei kyllä pestä, mutta hiljeni kun huomasi, ettei huuto ja rimpuilu auta mitään. Lähtiessäni hakemaan viimeistä koiraa, Mihkua, yllätyin, koska nyt hänkin oli rappujen yläpäässä vaikka ei koskaan ollut vielä kiinnostunut portaista. Pesulla Mihku oli aivan mallikelpoisesti, ei pienintäkään rimpuilua eikä huutoa.

Superpeikko näköjään näyttää muille mallia, mitä kaikkea voi tehdä ja toiset sitten tekevät sen perässä. Superpeikko on kaikista koirista myös äänekkäin. Jos joku aitauksessa haukkuu, tietää sen melko varmasti olevan Superpeikon ääni. :)


( Päivitetty: 13.04.2012 12:34 )

 - Seija | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.©2019 Käpäläkallion kennel - suntuubi.com