Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

RSS

Voit kommentoida blogikirjoituksiani tai antaa pisteitä yhdestä viiteen.

1 = huonoin pistemäärä ja 5 = paras pistemäärä.

 

 Kuvasatoa Haltin ensimmäisestä kesästä
22.09.2012 18:46 | Teksti: Jaana, kuvat Henri

 

Halti oli runsaan kolmen kuukauden ikäinen viettäessään ensimmäistä juhannustaan. Olimme vanhempieni mökillä, joka sijaitsee ulkosaaristossa, joten Halti oli saatava veneeseen, joka oli hänelle aivan uusi tuttavuus. Halti taitaa olla merihenkinen kuten emäntänsäkin, sillä niin hienosti ensimmäinen merimatka sujui.

Saareen saavuttuamme ei kaikki enää sujunutkaan aivan yhtä hyvin, sillä saaressamme on valtava määrä kaiken maailman lintuja ja tietysti myös linnunkakkaa, joka kiinnosti Haltia. Pelkäsimme myös, että käärme saattaisi pistää Haltia, sillä niitä matelee siellä aina alkukesästä. Juhannuksemme sujui siis lähinnä koiraa vahtien. Halti tuntui kuitenkin nauttivan merestä ja linnuista, mutta oli vielä vähän arka menemään veteen.

Heinäkuun alussa olikin sitten Haltin kasvattajan järjestämien pentutreffien vuoro. Pennut olivat silloin tasan 4 kuukauden ikäisiä. Matkasimme Halikkoon, jossa tapasimme tietysti Haltin äidin Ruskan sekä kaikki kolme sisarusta ja Peikko -isäkin oli mukana. Päivä oli todella antoisa ja kaikille karvakuonoille maittoi varmasti uni kotimatkalla.

Kuvassa Halti on kauniin, joskin silloin karvattoman, äitinsä kanssa.

Seuraavassa kuvassa Peikko -isäkin on mukana, mutta äidillä ja isällä taitaa olla jotain kahdenkeskistä juteltavaa. :)

Heinäkuussa kävi tyttäreni Meeko -koira meillä kyläilemässä. Meeko jäi meille muutamaksi päiväksi, jotta olisivat Haltin kanssa ystävystyneet paremmin. Kuvista näkyy, että nyt Halti on jo suurempi kuin Meeko ja leikit olivatkin melko rajuja.

Lopuksi kuitenkin olivat juomassa samalla vesikupilla ja illalla nukkuivat takapuolet vastakkain sängyssämme ja Henrin olikin mentävä muualle nukkumaan. :)

Kesäloman aikana emme juurikaan ehtineet matkustella. Yhtenä sateisena päivänä kävimme kuitenkin Fiskarsissa, Billnäsissä ja lopuksi Tammisaaressa, josta kaksi seuraavaa kuvaakin on otettu.

Mielestämme Haltista on kasvanut todella näyttävä ja komea uros.

Päätimme ostaa Haltille puolivuotislahjaksi yhden agility -radan "esteen" eli renkaan. Aluksi se ei kiinnostanut Haltia lainkaan eikä hän suostunut hyppäämään siitä läpi. Nyt kuitenkin menee jo tosi puhtaasti siitä.

Pallon käsittelyssäkin Halti on tosi taitava, ei mitenkään nopea, mutta osaa ottaa pallon haltuun ja "hautoo" ja pyörittelee sitä vatsansa alla.

Seuraavassa kuvassa Halti nautiskelee puolivuotissynttäreidensä kunniaksi saadusta reisiluusta.

Tässä vielä "virallisemmat" puolivuotiskuvat:

Takaisin Haltin hakemistoon.

Takaisin kasvattien blogien pääsivulle.

 

 


( Päivitetty: 22.09.2012 22:00 )

 - Teksti: Jaana, kuvat Henri
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (2)Kommentti

                       
Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Yksityinen 
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan miinus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
©2019 Käpäläkallion kennel - suntuubi.com