Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

RSS

Voit kommentoida blogikirjoituksiani tai antaa pisteitä yhdestä viiteen.

1 = huonoin pistemäärä ja 5 = paras pistemäärä.

 

 Haltin kuulumiset 10 -viikkoisena
18.05.2012 23:10 | Jaana

Kuvat © Henri Heinonen

Halti on nopea liikkeissään ja vaikka olemmekin ”hiihdelleet” sisällä, on Halti pari kertaa ollut niin jalkojen takana, ettei sitä ole voinut huomata ja on tullut astuttua sen tassulle - onneksi kuitenkin niin kevyesti, ettei ole kuulunut kuin vain pieni vinkuminen.

Pelkään, mitä Halti keksii kun jää yksin, sillä suu tuntuu koko ajan käyvän ja on jotain järsimässä, vaikka puruleluja ja luita on ympäri asuntoa. Aina pitää ohimennen näykkäistä jostain matonkulmasta tai tuolinjalasta.
Mielestäni Halti on taas kasvanut korkeutta ja pituutta ja näyttää aina vaan enemmän "koiralta". On kyllä todella vilkas mutta myös hyvä oppimaan. Nyt osaa jo kauniisti odottaa ja istua ja katsoa silmiin ennen kuin saa ruokakupin ja on oppinut jo antamaan tassuakin.
Kuulimme, että lähellämme meressä on matonpesupaikka ja lähdimmekin heti mattopyykille. Haltia kiinnosti kovasti tepastella siellä mattolaiturilla mutta ei kuitenkaan kovin mielellään mennyt veteen kahlaamaan. Joimme rannalla matonpesun jälkeen kahvit ja istuskelimme koiran kanssa, tuntui aivan upealta kun meitä olikin kolme.
Haltista ainakin näkee sen, että viihtyy tosi hyvin täällä "maalla”.

Olin Haltin kanssa äitienpäivänä äitiäni tapaamassa ja siellä oli samaan aikaan siskontyttäreni Vili koiransa kanssa. Kyllä oli meno aika hurjaa kun Halti ja Vili painivat.

Olemme yrittäneet touhuta kaikkea Haltin kanssa, koska energiaa tällä pikku koiralla tuntuu riittävän. Koulutus on yksi konsti tämän energian kuluttamiseksi. Halti osaa pysyä paikalla jo melko hyvin. Ruokakuppia maahan laitettaessa Halti osaa istua ja odottaa kunnes saa luvan tulla syömään. Kokeilimme myös ulkona "paikka" -käskyä ja hyvin sekin onnistui. Ensin toinen avusti "pitämällä hieman kiinni" kun toinen otti etäisyyttä ja kutsui Haltin "tänne" -käskyllä luokseen. Lopulta se onnistui jo ilman avustamista.


Energiantankkaus käynnissä.

Takaisin Haltin hakemistoon.

Takaisin kasvattien blogien pääsivulle.


 - Jaana | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (3)©2019 Käpäläkallion kennel - suntuubi.com