Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

RSS

Voit kommentoida blogikirjoituksiani tai antaa pisteitä yhdestä viiteen.

1 = huonoin pistemäärä ja 5 = paras pistemäärä.

 

 Entinen puhelin
06.06.2012 05:46 | Seija

Aloitin työt kolmen kuukauden "pentuloman" jälkeen 4.6.2012. Tästä alkaen Usvalla tuntuu iltaisin riittävän virtaa vaikka mihin. Kaikki irtotavara, jonka hän löytää, otetaan suuhun ja kuskataan mikä minnekin. Mikäli tämä tavara on mielenkiintoinen, sitä myös maistellaan ja yleensä kaikki irtotavara on mielenkiintoista.

Olin eilen illalla tietokoneellani ja Usva puuhasteli tapansa mukaan kaikenlaista. Jukka oli jo nukkumassa ja Usva kävi koko ajan hakemassa makuuhuoneesta hänen vaatteitaan, tossujaan tms. Viedessäni hänen sukkiaan takaisin, mainitsin hänelle, että taas puhelimesi on Usvan ulottuvilla. Tällä kertaa Jukan puhelin saikin olla rauhassa mutta oli löytänyt oman puhelimeni eteisen lipaston päältä. Usvan ei siihen pitänyt ylettyä, koska laitan sen joka kerta aivan seinän viereen. Tätä puhelinta ei tarvitse enää laittaa mihinkään.

Nousin ties kuinka monennen kerran tietokoneen ääreltä katsomaan, mitä Usva tekee ja laitoin tyytyväisenä merkille, että hän söi puruluuta olohuoneen pöydän alla, nakerrus vain kävi. Menin olohuoneeseen päästääkseni koirat iltapisulle kun huomasin jotain punaista Usvan vieressä lattialla. Huomasin sen puhelimeni silikonikuoriksi. Ihmettelin, missä puhelimeni on. Siellähän se oli myös Usvan hellässä huomassa. En tiedä oliko hän yrittänyt soittaa Haltille, Mihkulle vai Pessille, mutta se jäi viimeiseksi soiton yritykseksi siitä puhelimesta. Tokkopa sitä saa korjattua ja vaikka saisikin, voi olla, että kannattaa ennen ostaa uusi.

Olin illalla aivan kauhuissani, onko Usva syönyt myös lasia. Näin on luultavasti käynyt, koska löysin ainoastaan pari pientä lasinpalaa lattialta.

Ainakin vielä tänä aamuna Usva oli aivan normaali oma itsensä. Toivotaan, että nielty lasi poistuu luonnollista tietä aikanaan.

Kohta meiltä taitavat loppua kaikki ylhäällä olevat säilytyspaikat. Tuntuu, että tämä neiti on kiinnostunut aivan kaikesta.

Tämä puhelimen rikkoontuminen ei niinkään haittaa. Enemmän olen huolissani pienestä koiraneidistäni. Millä voin jättää hänet kotiin kahdestaan Ruskan kanssa työpäivän ajaksi? Tänään pitää siis lähteä uutta puhelinta ostamaan. Eipä tämäkään puhelin ehtinyt minulla olemaan kuin kuukauden päivät.

Takaisin Usvan hakemistoon.

Takaisin kasvattien blogien pääsivulle.


( Päivitetty: 06.06.2012 21:39 )

 - Seija
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (4)Kommentti

                       
Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Yksityinen 
Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus seitsemän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Kommentit

Voi voi Usva, mitä olet mennyt tekemään!

- Minni - 26.6.2012 15:21

Kommentoi


©2019 Käpäläkallion kennel - suntuubi.com